Bæredygtig teambuilding

Teambuilding ses i mange forskellige aktiviteter, herunder også i bæredygtige udgaver. Blandt andet gennem sejlsporten ses en bæredygtig form for teambuilding. Her tilbydes teambuilding events, hvor du og dine kollegaer skal lære at sejle kapsejlads og dyste imod hinanden. Gennem sejladsen har du muligheden for at give dine kollegaer et boost og en god oplevelse – helt uden at belaste miljøet.

Som sejler er naturen og havet ens hjemmebane. Naturen spiller derfor en stor rolle i sejlsporten og det er dermed vigtigt vi passer på den. Hos DKsejlsport er der stort fokus på at skabe bæredygtige team events, så dig og dine kollegaer får en spændende og lærerig oplevelse til søs, samtidig med at vi passer på moder jord og på hinanden.

Bæredygtig sejlsport
Til kapsejlads sejler dig og dine kollegaer i sejlbåde, som udelukkende kommer fremad ved hjælp af vindkræft og ved hjælp af jer. Bådende er derfor 100% CO2 neutrale.

Du kan derfor med god samvittighed tage dine kollegaer med på et bæredygtigt team event. Til eventet er den ellers komplekse sport forsimplet, så alle kan være med, uanset hvem I er og hvilket erhverv I beskæftiger jer med. På båden får I hver jeres rolle, som er afgørende for at få båden over målstregen. Det handler derfor om klar og præcis kommunikation og om at holde hovedet koldt når I står overfor nye udfordringer.

Sejl med dine kollegaer
Fordelen ved at benytte sejlsporten til teambuilding er det fokus på kommunikationen og på samarbejdet, som sporten har. Med hjælp fra dygtige instruktører, lærer dig og dine kollegaer på ganske kort tid at sejle båden og I skal derefter ved hjælp af sammenhold og klar kommunikation nå i mål inden resten af jeres kollegaer gør det.

Denne form for team event er ganske unikt, da det er de færreste, som har prøvet kræfter med denne sportsgren før. De fleste får derfor en helt ny oplevelse, som de ovenikøbet oplever en succes omkring, når sejladsen lykkedes. Alt dette i fællesskab med kollegaerne, som bidrager til sammenhold på arbejdspladsen.