Miljøvenlige håndklæder til hjemmet

Er du i tvivl om, hvilke håndklæder, som er de mest miljørigtige til dit hjem? Vi bliver fortsat mere og mere opmærksomme på miljøvenlige løsninger i forhold til både vores mad, tøjvalg og kosmetik. Også når det kommer til håndklæder kan du træffe et mere miljøbevidst valg ved at købe bambus håndklæder.

Bambus håndklæder er ikke kun skånsomme over for vores miljø, de er også fantastisk blødt og behageligt for vores hud. Vil du gerne vide mere om bambushåndklæders fantastiske egenskaber, så læs med her.

Luksushåndklæder som din hud vil elske

Bambus er et materiale, som fortsat stiger i popularitet – og med god grund! Ikke nok med at bambus er økologisk og miljøvenligt, så har det også fantastiske egenskaber for vores krop og hud. Oplev samme silkebløde kvalitet som du ville gøre med hotelhåndklæder, når du har lækre håndklæder i bambus hjemme på badeværelset.

Vidste du at bambus er langt mere absorberende end bomuld? Derfor er bambushåndklæder særlig smarte, da fugten hurtig transporteres væk fra kroppen til håndklædet, når vi tørrer os efter badet. Derudover er håndklæder i bambus langt blødere og mildere mod huden end traditionelle håndklæder, så hvis du døjer med tør eller irriteret hud, så er bambushåndklæder det rigtige valg for dig.

Bambushåndklæder er produceret bæredygtigt

Hvorfor vælge bambushåndklæder? Bambushåndklæder er fremstillet af bambusplanten, som faktisk er en af de mest bæredygtige planter vi har på jorden. Bambus er en hurtigvoksende plante, som kun har brug for vand og sollys for at kunne vokse. Faktisk kan bambusplanten blive 28 meter højt og vokse op til en hel meter om dagen. Det er en af de mest miljøvenlige naturprodukter, som vi har på planeten, og derfor er det blevet et velbrugt materiale inden for blandt andet tekstilverdenen.

Hvis du går op i miljøet, og gerne vil shoppe grønt, så skal du have bambushåndklæder i hjemmet. Håndklæderne er produceret bæredygtigt og miljøforsvarligt, så du med god samvittighed kan tørre dig efter dit bad.

Silkebløde og smukke håndklæder

Bambusmateriale er kendt for at føles silkeblødt mod huden. Derfor er det særligt behageligt at pakke sig ind i et dejligt bambushåndklæde efter dit bad. Grundet det bløde plantebaserede materiale, så er bambushåndklæder også gode at bruge til børn og babyer med ekstra følsom hud. Der er ingen skadelig kemi i bambushåndklæder, som kan forårsage eksem, tør hud eller irritationer.

Bambushåndklæder har også en langt hurtigere tørreevne end for eksempel bomuld. Når du hænger håndklædet op efter badet eller efter en tur i vaskemaskinen, så vil det hurtig blive tørt og klar til brug igen. Det betyder også fugten ikke sætter sig i materialet, hvilket ofte er det, som får håndklædet til at lugte efter kort tid.