Økologiske og bæredygtige shampoobarer

Der er en tendens til at gå mere og mere op i økologi og naturlige produkter. Det er med god grund. Alle de kemiske tilsætningsstoffer som vi ikke reelt kender til, en masse bivirkninger som kløe og utilpashed og andre faktorer der taler for at bruge flere økologiske produkter. Vores sundhed og velvære er blevet højere prioritet, samt vi er begyndt at tænke på miljøet. Bedre sent end aldrig. Økologi kender vi godt til. Vi køber økologisk mælk og honning i supermarkedet. Et ord som ”bæredygtighed” har vi ikke brugt så ofte for 10 år siden, som vi gør nu. Vi er på vej ind i nye trends og en ny verden i det hele taget. Corona krisen har sat sine spor også.

Shampoo og sæbe med god samvittighed

Jeg har været på udkig efter shampoo og sæbe produkter uden alle de her unaturlige tilsætningsstoffer. Jeg fandt økologiske og bæredygtige shampoobarer og plejeprodukter hos BeeOrganic som vakte min interesse. Ved nærmere undersøgelse, kan det bekræftes at produkterne er helt naturlige, økologiske og bæredygtige. Dvs de er ikke testet på dyr og der er brugt genbrugsmaterialer til emballagen, hvilket er godt for miljøet.

Man bør også tænke sig om, når man bruger personlige plejeprodukter. Godt nok indtager vi det ikke ligesom mad og drikke, men det kommer i kontakt med huden og dermed påvirker det vores krop og sind. På emballagen kan man identificere, hvilket firma der står til ansvar for produktet samt om den nødvendige EU godkendelse forefindes.

For at komme tilbage til de gode naturlige produkter fra BeeOrganic, kan det nævnes at de har shampoobarer, cremer, ansigtsmasker, kosttilskud og meget mere. Deres koncept er økologi.

Flere varianter af de gode produkter

Vi fik afprøvet en shampoobar med eukalyptus. Der findes mange forskellige varianter og dufte. De har hver især egenskaber. Fx Sea eukalyptus som vi købte er godt imod fedtet hår. Den renser fedtet hår i dybden og bevarer en glans. Den skummer rigtig godt og overrasker på trods af, at den kun indeholder naturlige ingredienser. De koster 119 kr stykket og kan købes hos beeorganic.dk hvor du kan opnå fri fragt og hurtig ekspedition. Vi modtog pakken med GLS allerede dagen efter.

Vi har ikke prøvet creme eller kosttilskud produkterne endnu, men det skal helt klart prøves. De har bodylotion, anti-aging creme, pulvermasker, læbestift og mere. De har ikke tusindvis af varer, men udvalgte premium produkter med stort internt kendskab som de fint skriver på hjemmesiden. Går du også op i økologi og naturlige pleje produkter? Så er BeeOrganic helt klart et besøg værd. Priserne er også fornuftige i forhold til de andre lignende netbutikker. Det er dog kun Bee Organic som forhandler mærket ”Krijen” og ”Bee and You”. Men alt dette kan man læse om på deres hjemmeside. Hav det godt.