En bæredygtig beslutning

Når man skal vælge døre og vinduer til ens nye hus eller bygning, er det vigtigt, at man tænker på bæredygtighed, økologi og miljø. Selvom lette løsninger kan virke på den korte bane, er det vigtigt, at man i en tid med overforbrug tænker langsigtet. Derfor kan man gøre sig klogt i at undersøge og vurdere, hvilke døre og vinduer der ikke kun passer til ens egne visioner, men også til andres. Noget træ holder længere end andet, derfor skal man være varsom, når man tager sit valg. Gør man ikke det, kan man risikere, at man skal skifte vinduer og døre langt oftere, end hvad man havde forestillet sig.

Hvad er en Dtech dør?

Med en dør fra NorDans Dtech-serie finder du den helt rigtige og bæredygtige løsning. I det store udvalg har du mulighed for at skabe de døre, som skal præge dit hjem i årtier fra nu. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dig, når du skal skabe facaden poå dit hus. Dtech dørene findes nemlig i over 15 forskellige farver, hvilket gælder uanset, hvilken type dør du vælger. Derudover har du med en Dtech dør fra NorDan mulighed for selv at vælge, hvilket slags glas, du føler, giver det bedste udtryk. Her kan du vælge mellem alt fra klart glas til satimat. Dermed kan du placere en terassedør lige netop der, hvor du har lyst til. Udover de mange farver og glastyper kan du med det elegante design også vælge, om du vil have din dør til at være indadgående eller udadgående. Det gør, at du ikke bliver begrænset på mængden af plads. Dtech dørene egner sig både til nye bygninger og huse såvel som ældre.

Hvordan produceres Dtech døre?

Det specielle ved Dtech dørene er, at de produceres i Danmark efter danske standarder og forhold. Derudover er de produceret i knastfrit kernetræ, også kendt som et fyrretræ. Fordi Dtech dørene er produceret af denne type træ, har den en U-værdi på 0,80 og tilpasser sig derfor efter BR-20 klassifikationerne. Det betyder, at dørene kan tilpasses ethvert projekt med alubeklædning eller kehl.

Hvor finder man Dtech døre?

Er man på udkig efter bæredygtige døre til ens byggeprojekt kan man med fordel tage et kig på NorDans hjemmeside. Her finder man forskellige serier af døre herunder Dtech-serien, som ikke kun er produceret af bæredygtigt materiale, men også holder i mange årtier. Det specielle ved Dtech dørene er, at de er produceret i Danmark efter danske forhold. De er de, da man hos NorDan altid bestræber sig efter at finde den bedste løsning i højeste kvalitet. Dette er også grunden til, at alle deres vinduer og døre bliver produceret af træ fra bæredygtige skove.