Barbersæbe og ansigtsmaske forhandles hos Badeanstalten

Huden er vigtig hos alle, og derfor skal der også passes godt på den, uanset om du er mand eller kvinde. Badeanstalten er klar over dette, og har derfor lavet gode og effektive hudplejeprodukter, der er med til at pleje huden bedst muligt. Du kan finde kropspleje fra dem, der går fra hoved til tå. Det er derfor det rette sted at finde barbersæbe, samt ansigtsmaske.

Få den bedste barbering med barbersæbe

Skal du barberes er det en rigtig god ide, at du beskytter huden bedst muligt. Du kan få den perfekte barbering med barbersæbe fra Badeanstalten. Deres barbersæbe giver en tæt og cremet skum, som sikrer en god barbering. Det har en fantastisk maskulin duft af cedertræ, som der stammer fra æterisk olie, så du undgår at bruge parfumer på den sarte barberede hud. De plejende egenskaber fra vegetabilske olier og forskellige urter, giver den bedste hud efter barbering. Barbersæbe efterlader nemlig huden gennemfugtet, blød og velduftende. Det er altså et produkt du ikke kan undvære, når du har tendens til irriteret hud efter barbering. En god barbering bør altid efterlade din hud blød og gennemfugtet, og der bør ikke være irritation og kløe. Er det noget du plejer at døje med, efter en barbering, så er det på tide at skifte til barbersæbe fra Badeanstalten. De har desuden et spændende sortiment af andre former for hudplejeprodukter, der egner sig til mænd såvel som til kvinder.

Øg blodcirkulationen i huden med Peel-off ansigtsmaske

Du kan selvfølgelig også anvende de lækre ansigtsmasker du finder hos Badeanstalten. En ansigtsmaske fjerner døde hudceller, og efterlader huden behagelig og med en fantastisk glød. En ansigtsmaske er uundværlig i din hudplejerutine, det er uanset om du er mand eller kvinde. Masken vil nemlig give en blødere og mindre tør hud. Ansigtsmaske fås i forskellige variationer, og du kan anvende den, der matcher dig bedst. Badeanstalten har nemlig en ansigtsmaske, der passer til enhver hudtype. Deres udvalg består af; Rensende, Peel-off, Opstrammende og Stimulerende. Deres peel-off ansigtsmaske bliver bedst fordelt med fingrene, imens deres andre masker lægges på med pensel. Deres ansigtsmaske øger blodcirkulationen og huden fugtes, hvilket netop resulterer i den flotte glød, huden efterlades med. Alle deres ansigtsmasker er i høj kvalitet, og lavet af naturlige ingredienser i Danmark. Hvis du mangler en fantastisk ansigtsmaske, så bør du tage ind forbi Badeanstalten. Du kan læse meget mere i selve produktbeskrivelsen for hver ansigtsmaske, hvordan de skal anvendes, og hvor længe de skal sidde.

Badeanstalten har hudplejeprodukter, der efterlader en fantastisk hud, der kan ånde. Det vil ikke være et problem at være ude i tør luft, når du anvender deres produkter. De har derfor også stor succes med deres barbersæbe og ansigtsmaske. Du kan altid være sikker på at deres produkter er lavet af gode naturlige råvarer, og alle sammen håndlavede i Danmark.