Svane Vask hjælper dig med en bæredygtig løsning

Når du har en virksomhed, så er der en hel masse opgaver der skal tages vare på. Derfor kan det være noget af en ekstra opgave, at skulle klare vasken af klæder og arbejdstøj. Derfor kan du med fordel tage fat i et vaskeri, der kan klare opgaven for dig og altid opnå et rent resultat. Svane Vask sørger for at din vask foregår bæredygtigt og efter alle forskrifterne og med en fast aftale, er det måske lige præcis det du har brug for i din virksomhed.

Lej rent arbejdstøj til virksomheden

Du kan altid leje rent arbejdstøj hos Svane Vask. Her får du den store fordel, at du ikke længere skal tænke på at have arbejdstøj liggende på lager til alle dine ansatte og medarbejdere. Uanset hvilken branche du arbejder indenfor, så kan du finde en skræddersyet løsning hos Svane Vask. Med et godt samarbede kan der findes en løsning der giver mening for dig, både i forhold til funktionalitet og pris. Udover rent arbejdstøj, sikrer Svane Vask ligeledes hjælpe dig med at servicere og reparere tøjet, så det altid er klar til brug.

Få garanteret den bedste pris på måtter

Svane Vask garanterer, at du får den absolut bedste pris i landet ved leje af måtter. Derudover tilbydes der prisvenlig vask af alle de måtter du måtte have brug for. Hovedindgangen og entreen i din virksomhed er det allerførste som dine kunder vil opleve og derfor er det vigtigt at der er rent og pænt, som et godt førstehåndsindtryk der giver dine kunder et billede af at der er styr på tingene. Med rene og pæne måtter, så sikrer du den gode stil udadtil og det er lige præcis det som Svane Vask hjælper dig i mål med.

Hotel og plejesektoren har brug for rene klæder

Hotel og plejesektoren er et af de områder der bruger allerflest klæder. Her er der brug for at det altid er rent og pænt og klar til brug. Mange gange er der også brug for en forholdsvis stor kvantitet. I stedet for at skulle sørge for en stor lagerkapacitet, kan du leje det hele fra Svane Vask som også sørger for rens og vedligeholdelse med en skræddersyet løsning der passer lige præcis din virksomhed. Når du modtager dine lejede klæder fra Svane Vask, så er det garanteret, at det hele er fri for allergivenlige stoffer, uanset om der er tale om sengetøj, linned eller badekåber og håndklæder.

Kontakt Svane Vask i dag for en skræddersyet løsning

En skræddersyet løsning er der kan gøre at det hele går op i en højere enhed. Derfor står Svane Vask altid klar til at lave en aftale der passer til dig og opfylder dine ønsker og behov for rene klæder.