Jeg tror ikke på den tredje verdenskrig

Dagligdagen er vigtigere end nogensinde

Forstår du, gode mand, det gælder vores allesammens dagligdag

 

Hvis du så mig på gaden, ville du ikke tænke, at jeg var noget særligt. Der er ikke mange kvinder, som vender sig om efter en mand som mig.

 

Men derfor skal jeg alligevel barbere mig ved et fast ritual hver dag. Jeg vil for alt i verden ikke undvære min safety razor barberskraber. Det er nærmest mit kæreste eje, for det er den materielle ting, som jeg elsker mest af alt. Når jeg åbner min dag, skal det være med mit åbne ansigt, så jeg kan kan ud i verden og ligne den, jeg gerne vil være, og det er netop den, jeg er. Hvis kvinderne så ikke vender sig om for mig ude i verden, så lever jeg med det. Måske er der en skønne dag bare een eneste kvinde, og det er jo alt, hvad der skal til. Bare een eneste anden. Jeg drømmer om hende hver dag. Derfor skal dagen også gå godt. dagligdagen er vigtig, for det er den, som er med til at opfylde vores drømme.

Der er krig et sted i verden

Jeg ved det godt

Nu er det heldigvis ikke sådan, at jeg går og er ligeglad med andre mennesker. Jeg forsøger altid at være så godt et menneske som overhovedet muligt. Når jeg åbner for mit tv, tænder for radioen eller ser på nyheder på Facebook eller via andre sociale medier, så ser jeg,hvad der går for sig ude i verden. Det er svært. Det er virkelig svært, for der er jo krig. Det er en krig, som er ulovlig, og som slet ikke er så langt fra os. Der er krig i Europa, og nogle kalder det for tredje verdenskrig.

Jeg tror ikke på jordens undergang

Men jeg tror på, at mennesket vil det gode for verden

Vi har magt som mennesker. Vi har magt til at ændre tingenes tilstand. Derfor kan vi heller ikke bare lade stå til. Vi skal gøre noget, når der er krig i vores baghave, og vores naboer frygter for deres liv.

 

mange tror, at krigen i Ukraine er verdens undergang, men det nægter jeg at tro på. Jeg vil sige det sådan: Jeg tror ikke på jordens undergang. Jeg er optimist og tror på det gode i mennesket, og jeg tror også på kærligheden.

 

Jeg kan mærke, at den kvinde er derude; hende jeg drømmer om, når jeg står og gør mig klar til dagens dont og barberer mig for at være pæn for den gode verden og for hende, den gode kvinde. Jeg ønsker alle kvinder en glædelig kvindernes kampdag, vel vidende, at det er kvindernes kampdag hver eneste dag, og alle kvinder skal vide, eller snarere den helt rette kvinde skal vide, at jeg også står her, og jeg kæmper for hende. Jeg er her for hende.