Boligindretning med vægt på din generelle sundhed

Får du ikke nået den daglige motion, som er vigtig for din trivsel og generelle sundhed. Idet ens daglige program ikke kan passe ind at møde op et fysisk sted og heraf få din motion gjort. Så tænk i kreativ boligindretning.

Træn hjemmefra

Flere og flere mennesker indretter deres hjem med træningsmaskiner. Heraf bliver det nemlig nemmere, at få den daglige motion gjort. Idet det kan være man har mindre børn, som gør det nemmere at motionerer i hjemmet frem for at møde op et andet fysisk sted. Og heraf kan dit hjem sagtens indrettes kreativt, som gør at din træningsmaskine kan stå fremme som led i andet interiør indretningstips.

At have en træningsmaskine stående i sit hjem, kan dertil bidrage til at give et mere autentisk billede af dig som person. Og dertil er det jo ikke alle, der har et ekstra rum i sit hjem til brug for netop træningsudstyr, så find mulighederne herfor.

Mindre træningsudstyr kan også gøre det

Mindre træningsudstyr kan også gøre det. Der er mange motionsformer, som man kan udføre dagligt i sit hjem. Bl.a. dans, trampolin, sjipning og yoga. En mindre trampolin indendørs kan erhverves, som kan bruges over vinteren, hvis man synes det er for koldt at hoppe udendørs. Eller på de regnfulde dage.

Dertil kræver yoga ikke mange redskaber andet end en god skridsikker gummimåtte, for at kunne udføres på gulvet hjemme i stuen. Du kan også supplere din træning med elastikker, hvis du ikke har vægte for balder og lår. Det er bare at finde det, der giver dig mest optimal træning og ikke mindst glæde herved at udføre.

Motion er vigtig

Motion gør os godt på flere parametre. Dertil øger det vores humør og giver mere overskud i hverdagen. Bl.a. fordi kroppen iltes igennem og hjernen tilføres endorfiner ved motion. Så det er måske slet ikke så svært at forstå, at mange holder af deres træning samtidig med øget velvære.

Er du en af dem, der drømmer om at tabe dig?

Trods man måske er ivrig motionsdyrker, kan man sagtens elske god og kvalitetsrigtig mad. Ved at dyrke motion gør det det nemmere, at holde sin ønsket vægt trods man også vælger at leve godt. Så har du længe drømt om at tabe dig, så er det vigtigt, at du også bevæger dig og får pusten op. Og pusten må gerne komme op flere gange dagligt, hvilket forskning også understøtter etc. bare 5 min.

Hertil kan du både tænke i sundhed kostmæssigt samtidig med at du også sætter pris på de små ting, som giver ekstra krydderi i hverdagen etc. et godt glas vin eller en kage. Det er med at finde balancen og finde en sund og nærende kost, som understøtter fiber og sunde fedttyper, som kroppen også behøver men også kan omdanne til energi. Der er masser af tip på nettet både kost- og motionsmæssigt, hvis det er noget, du gerne vil gøre lidt mere ud af i hverdagen.